Se pregătește ediția de vară a Salonului Industriei Ușoare, la Timișoara. Când...

Se pregătește ediția de vară a Salonului Industriei Ușoare, la Timișoara. Când are loc

0
DISTRIBUIȚI

 

salonul industriei usoare
La Timişoara are loc o nouă ediţie a Salonului Industriei Uşoare.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește ediția de vară a Salonului Industriei Ușoare. Evenimentul devenit tradițional în rândul expozițiilor de profil din vestul țării are loc în perioada 23 – 27 mai, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara.

“Notorietatea de care se bucură evenimentul este conferită de publicul vizitator care a găsit în edițiile precedente ceea ce caută: un bogat sortiment de produse de calitate superioară şi preţuri corecte, acceptabile pentru toate categoriile de cumpărători.


Având în vedere succesul de care se bucură Salonul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali dar nu numai, CCIA Timiș a programat pentru anul acesta cinci ediții”, transmite CCIA Timiș.

Salonul Industriei Ușoare, ediția de vară, reunește peste 50 de firme din întreaga țară, în special producători, care vor expune spre vânzare o gamă largă de produse de îmbrăcăminte și încălţăminte de sezon, marochinărie, articole de lenjerie, bijuterii, accesorii. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice, parfumuri și produse naturiste.

De asemenea, târgul de produse tradiționale își așteaptă vizitatorii cu dulciuri de casă, mezeluri, produse apicole și articole de artizanat.

Expoziţia este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 – 20.00, iar duminică, între orele 10.00 – 18.00. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.