Seară de rock din New York la Timișoara, alături de membrii trupei...

Seară de rock din New York la Timișoara, alături de membrii trupei City of the Sun VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Americanii de la City of the Sun susțin un concert la Timișoara

Trupa americană City of the Sun revine pentru al doilea concert în orașul nostru, evenimentul urmând să fie inclus în turneul european al formației, care va cânta la Reflektor Venue, mâine, 2 mai, de la ora 21.00.

Formaţia a luat naştere în anul 2011 în New York şi a devenit cunoscută pentru jam session-urile cu public pe care le-a oferit pe stradă sau în staţii de metrou. În anul 2013 trupa a fost invitată să susţină un concert în cadrul conferinţelor TED, iar primul EP al trupei a apărut în 2014 şi s-a numit Live At The Factory.


Trupa a cântat în deschiderea unor nume ca Marky Ramone, Gregg Allman, Matisyahu sau Greensky Bluegrass. Acum doi ani, trupa a lansat albumul de debut care a ajuns pe locul 12 în topul BillBoard Jazz.
Formația a cântat în premieră în România la sfârșitul lunii august a anului trecut la Timișoara, La Căpițe. Încă din primele clipe ale concertului, cei trei muzicieni a reuşit să capteze atenţia publicului, amalgamul lor de muzici fiind primit cu aplauze binemeritate.

„Am început să cântăm pe stradă, cu instrumente acustice. Suntem influenţaţi de sunete latino şi gypsy, pe care le amestecăm cu folk şi post rock. Avem un sound isntrumental şi spontan, nu ne gândim să cântăm într-un fel anume, ne urcăm pe scenă şi îi dăm drumul… Nu prea ştim multe despre Europa de Est. Dar, în cele câteva zile de când suntem în această zonă am întâlnit oameni deschişi şi lumea ne-a primit călduros, peste tot. Muzica noastră este eclectică şi neobişnuită, iar show-urile noastre depind de starea noastră… şi de public. Nu avem playlist înainte de concert, ne bazăm pe energie. Transmitem emoţii şi vibe pozitiv şi credem noi că acestea sunt foarte importante şi mişcă publicul“, ne-au declarat membrii trupei, cu ocazia concertului de anul trecut, unde printre melodiile interpretate de John Pita, Avi Snow şi Zach Para s-a regăsit şi o variantă inedită a hitului Young Folks de Peter Bjorn And John.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.