Seminar pe tema protecției datelor cu caracter personal, la Timișoara

Seminar pe tema protecției datelor cu caracter personal, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

date personale

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș vine în sprijinul agenților economici cu o sesiune de instruire în domeniul Protecției Datelor cu Caracter Personal. Seminarul va avea loc în perioada 29 – 31 mai, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara.

“Sesiunea de instruire descrie în câteva puncte importanța adoptării Regulamentului General privind Protecția Datelor Personale și felul în care acesta va revoluționa obligațiile impuse majorității companiilor din România începând cu data de 25 mai 2018.


Sesiunea de instruire are ca scop transmiterea de informații practice privind modul de implementare a dispozițiilor legale”, transmite CCIA Timiș.

La finalul seminarului, cursanții vor primi o diplomă de participare eliberată de către CCIA Timiș, care se eliberează în maxim 30 de zile de la finalizarea instruirii.

Taxă de participare este de 700 lei + TVA, iar membrii CCIA Timiș beneficiază de 10% reducere din costul instruirii. Informații și înscrieri la tel. 0256/294922, e-mail: cmates@cciat.ro, Cecilia MATEȘ – responsabil curs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.