Singura compilație dedicată muzicii fabricate în Timișoara ajunge la ediția cu numărul...

Singura compilație dedicată muzicii fabricate în Timișoara ajunge la ediția cu numărul 10. Vezi cum poți apărea pe acest vinil

0
DISTRIBUIȚI

Creatorii compilaţiei Made in TM, album care oglindeşte pentru al 10-lea an consecutiv scena muzicală a oraşului Timişoara, au lansat un nou apel către artiștii din orașul nostru pentru realizarea vinilului pe anul 2018.

„Ca în fiecare an, căutăm trupe și strângem material pentru compilația Made in TM. Anul trecut ONE TAKE a avut o dimensiune mai vastă, a fost o campanie de promovare nu numai a muzicii timișorene si a trupelor din oraș, dar a apărut și pentru prima dată pe un vinil. În fiecare an pornim la drum cu ceva inedit, făcut din suflet de către oameni entuziaști, pentru comunitate.


Anul acesta vrem să implicăm locațiile doritoare și mai mult în ideea de „Made in TM” și de comunitate largă și reprezentativă pentru spiritul original al orașului, iar sesiunile de înregistrări pe care le pregătim să fie și mai mult evenimente în sine. One Take este ceva ce se întâmplă o singură dată și gata, și captează exact momentul acela. Așteptăm demo-uri din orice gen muzical până pe data de 31 mai la adresa de mail dudu@anonimTM.ro“, ne-a declarat principalul responsabil al acestei campanii, Dudu.

Vă reamintim că acum doi ani, realizatorii acestei compilaţii au prezentat în premieră conceptul „one take“, iar anul trecut cei de la Made in TM au dezvoltat conceptul Adoptă o trupă. Compilația de anul trecut a apărut pe vinil și a cuprins piesele Sweet Wednesday – I’m On It (Cafeneaua Aethernativ), Paratrăznet – Cinciu Minciu (magazinul U-Man), Implant Pentru Refuz – March to the End (La Căpiţe Open Air), Grave For Sale – Buddha’s Palm (Manufactura), ALL Friends Band – She’s Got The Move (magazinul Soundcreation), Brigada Artistica Urbană – Stronger (grădina cafenelei D’arc), Blazzaj – Ghetoul De Aur (Reflektor Venue), JazzyBIT – A Moon Ra (fabrica Clinica de Bere) şi Exit Oz – Water In Peaches (în curte la Hostel Costel).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.