Sorin Grindeanu, la DNA în dosarul Belina

Sorin Grindeanu, la DNA în dosarul Belina

0
DISTRIBUIȚI

Șeful ANCOM și fostul prim-ministru al României, Sorin Grindeanu a ajuns astăzi la sediul DNA, potrivit postului de televiziune Antena 3.


Acesta a dat declarații în dosarul Belina. în acest dosar, Sevil Shhaideh, fost fost vicepremier, este inculpată pentru abuz în serviciu. În același caz, s-a extins urmărirea penală și față de fostul președinte al Consiliului Județean Teleorman Adrian Gâdea

Procurorii DNA susţin că în 2013, părţi din Insula Belina şi Braţul Pavel, cu suprafaţă de 278,78 hectare, respectiv 45 hectare, situate în albia minoră a Dunării, au fost trecute ilegal din proprietatea statului în proprietatea judeţului Teleorman şi în administrarea Consiliului Judeţean Teleorman, pentru ca, doar la câteva zile, să fie închiriate tot ilegal unei firme private.

DNA le acuză pe Sevil Shaiddeh și pe Rovana Plumb, fost ministru al Mediului la vremea respectivă, că au contribuit la adoptarea nelegală a hotărârii de guvern prin care a fost transferată insula Belina din patrimoniul statului în cel al Consiliului Judeţean Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.