Specialişti din domeniul limbii engleze din 20 de ţări se întâlnesc la...

Specialişti din domeniul limbii engleze din 20 de ţări se întâlnesc la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

universitatea de vest

O serie dintre cei mai buni specialişti din domeniul limbii engleze din România, dar şi din alte 20 de ţări discută la Universitatea de Vest din Timişoara în cadrul conferinţei internaţionale BAS – British and American Studies.

Întâlnirea are o vechie tradiţie, ajungând la ediţia cu numărul 28. Organizatori sunt cei de la Facultatea de Litere, Istorie și Teologie a Universității de Vest din Timișoara, iar dezbaterile au loc în perioada 17-19 mai.

Conferința internațională B.A.S.


British and American Studies va reuni mai mult de 100 de specialiști din peste 20 de țări. Aceștia vor prezenta lucrări în secțiunile de Literatură britanică, Literatură americană, Lingvistică, Studii de traductologie, Studii de gen, Studii culturale și Metodica predării englezei ca limba străină. Pe lista discursurilor sunt incluse şi cele ale unor specialişti de primă mână de la Universitatea „Al. I Cuza” din Iași, Universitatea „Ismail Qemali” din Vlora, Albania și San Francsico State University, SUA. Programul conferenței este disponibil AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.