Spitalul Militar Timișoara se extinde. Unde va fi realizată o nouă secție

Spitalul Militar Timișoara se extinde. Unde va fi realizată o nouă secție

0
DISTRIBUIȚI

Șanse mari ca Spitalul Militar din Timișoara să se extindă și într-un alt mare oraș din vestul țării.


Senatorul Mihai Fifor, ministrul Apărării Naționale, a anunțat că, în curând, la Arad va funcționa o secție a unității medicale.

Concret, este vorba despre un ambulator, care va fi deschis în clădirea fostei Policlinici CFR din Arad, pe care Ministerul Apărării Naționale vrea să o preia de la Ministerul Transporturilor. În viitoarea secție vor fi tratați atât militari, cât și civili.

„La această dată, MApN se pregăteşte pentru preluarea clădirii fostei Policlinici CFR din municipiul Arad, având aproape finalizat Proiectul de Hotărâre prin care vom prelua de la Ministerul Transporturilor această clădire şi o vom transfera la MApN şi sperăm ca în scurt timp, Aradul să beneficieze de un ambulator al ministerului nostru, dotat cu tehnică de ultimă oră şi având un personal medical de un înalt profesionalism. Acest ambulator va fi o secţie a Spitalul Clinic Militar de Urgenţă «Dr Victor Popescu» din Timişoara, care îi va deservi pe arădeni, atât militari cât şi civili”, a declarat ministrul Mihai Fifor, potrivit Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.