Timișoara 89ers, succes clar cu Mureș Monsters în primul meci acasă. Prezență...

Timișoara 89ers, succes clar cu Mureș Monsters în primul meci acasă. Prezență feminină în echipa bănățeană de fotbal american

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Timișoara 89ers / Facebook

Timișoara 89ers a învins fără probleme gruparea ardeleană Mureș Monsters în Campionatul Național de Fotbal American.


Gazdele din ”Circumvalațiunii” s-au impus cu 35-7 într-o victorie oarecum așteptată, dar cel mai inedit aspect al întâlnirii de ieri a fost folosirea numărului 99 de către bănățeni. Acesta a fost purtat pe faza defensivă de către Anna Vazou.

Bogdan Cocoșilă, antrenorul-jucător Jared Stokes, Raul Siladi, Zoltan Bogre, Valentin Cocrean și Mario Borza au realizat puncte pentru ”Niners” în duelul de pe terenul CSS Bega. În timp ce singurul touchdown al oaspeților a purtat semnătura lui Szilárd Szász.

La al doilea succes din trei jocuri al timișorenilor în actuala ediție de campionat a contribuit în mod inedit și o persoană de sex feminin. Anna Vazou, originară din Atena și studentă la medicină veterinară, și-a făcut apariția în defensivă. Gruparea de pe Bega de fotbal american are și un proiect feminin condus chiar de Vazou. De multe ori fetele s-au antrenat în Capitala Banatului cot la cot cu formația băieților, ele fiind de altfel în căutare de noi colege.

Pentru Timișoara 89ers urmează un nou meci pe teren propriu, sâmbătă, 2 iunie, cu rivala Cluj Crusaders.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.