Timișoara Saracens a încheiat sezonul regulat în afara primelor două poziții. Când...

Timișoara Saracens a încheiat sezonul regulat în afara primelor două poziții. Când și unde va disputa semifinala SuperLigii

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu

Deținătoarea titlului a avut un sezon sub așteptări și va avea o misiunea mai dificlă în acest an să atingă finala SuperLigii. Timișoara Saracens a terminat sezonul regulat pe poziția a treia în urma rezultatelor din ultima rundă și va disputa astfel semifinala, programată în manșă unică, pe terenul celor de la CSM București.


Duelul are loc peste o săptămână.

Succesul la masa verde cu Poli Iași nu a fost suficient pentru ca trupa lui Chester Williams și Sosene Anesi să-și păstreze poziția secundă în clasament. CSM București s-a impus cu punct bonus pe terenul liderului CSA Steaua, scor 33-15, în ultima etapă și a acumulat tot 42 de puncte dar le-a luat fața bănățenilor prin avantajul din meciurile directe. A patra clasată, Baia Mare, a câștigat și ea conform așteptărilor, dar după un scor strâns pe terenul Clujului: 33-29. Maramureșenii vor evolua astfel pe terenul Stelei.

Misiunea ”sarazinilor” se anunță astfel dificilă pe terenul celor de la CSM București, ”Nașul” lor în ultima vreme. Disputa pentru un loc în finală e programată sâmbătă, 19 mai, de la ora 18.00, pe arena ”Arcul de Triumf” din Capitală. Meciul va fi televizat de Telekom Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.