Timișorenii au răspuns la sondajul lansat de primarul Robu: nu vor ca...

Timișorenii au răspuns la sondajul lansat de primarul Robu: nu vor ca fabrica de cauciucuri Continental să se extindă

1
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a făcut, astăzi, publice rezultatele ultimului sondaj lansat pe pagina sa de Facebook referitor la extinderea fabricii de cauciucuri Continental în zona Pădurii Verzi. Potrivit primarului Timișoarei, au votat peste 10.000 de persoane, iar 80% dintre aceștia nu doresc extinderea fabricii.

“V-ați pronunțat, deja, peste 10.000! Mulțumesc pentru implicare! Vă asigur că părerea dv., a celor care faceți parte din majoritate, contează! Nici a celorlalți nu este ignorată, îi asigur de respectul meu și pe dânșii! Atâta tot, că voi acționa cum vrea majoritatea! Iar majoritatea spune clar: nu extinderii pe aceeași locație (se subînțelege: nu extinderii în Timișoara)”, a scris Nicolae Robu, astăzi, pe Facebook.

La sfârșitul săptămânii trecute, primarul Timișoarei anunța că nu este de acord cu extinderea fabricii de cauciucuri Continental, pentru că nu a fost rezolvată problema mirosului neplăcut, și a cerut și părerea cetățenilor.

“În contextul în care, pe fondul nenumăratelor plângeri ale multor cetățeni, că firma Continental Cauciucuri poluează sau, în orice caz, generează mirosuri neplăcute, aceasta dorește să se extindă pe aceeași locație, aș vrea să știu părerea dv.


Vă fac cunoscut că eu sunt împotrivă”, scria primarul Timișoarei pe rețeaua de socializare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.