Timișorenii Vita și Toni Dijmărescu au colaborat la noul single al formației...

Timișorenii Vita și Toni Dijmărescu au colaborat la noul single al formației Rock n Ghenă VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Octavian Horvath (stânga) apare în noul videoclip al formației Rock n Ghenă

Muzicienii timișoreni Octavian Horvath (Vita) și Toni Dijmărescu au colaborat la noul single al formației Rock n Ghenă, „Vieți pierdute“, melodie care de puțin timp are parte și de un videoclip realizat de echipa timișoreană Electronic Resistance.

„Vieți Pierdute” este primul extras de pe noul album Rock n Ghenă intitulat „The Hate, The Pain, The Suffering”, lansat în martie. „Vieți Pierdute” descrie locurile de unde provenim, unde ne-am născut și unde probabil o să murim. Suntem atât de adânc ancorați în social încât uităm să ne amintim de ce existăm cu adevărat și preferăm subzistența. Uităm să datorăm existența noastră strămoșilor. Uităm să respectăm locurile de unde provenim.


Uităm să fim oameni“, spun membrii formației Rock n Ghenă.

Cu o istorie de 18 ani, Rock’n Ghenă, printre alte trupe din underground, face parte din pionierii genului hardcore în România și s-a făcut remarcată ca una din trupele cele mai dure din acest gen. Trupa din Mangalia va susține o serie de concerte în această vară, inclusiv în deschiderea recitalului Dead Keneddys de la București, eveniment ce va avea loc în data de 3 iulie la clubiul Fabrica.

Binecunoscutul chitarist Toni Dijmărescu, stabilit de mai mulţi ani în Germania s-a născut în Timişoara si a locuit mulți ani la Reșița, activând de-a lungul anilor în formații ca Crater, Necroticism sau Screaming Heads. Împreună cu Adrian Niţulescu şi Flavius Suciu, Toni a pus bazele proiectului numit Reşiţa Rocks care îşi propune să sprijine scena locală din Banat.

Începând cu mijlocul anilor ’80 şi până la sfârşitul anilor ’90, Reşiţa a dat rock-ului românesc o serie de trupe valoroase, majoritarea neavând însă posibilităţile necesare pentru a-şi înregistra profesional materialele. Pentru ca muzica acestor formaţii să nu se piardă definitiv, a luat naştere proiectul Reşiţa Rocks, care îşi propune să înregistreze câteva piese din repertoriul trupelor din zonă.

Octavian Horvath „Vita“, actualul solist al trupelor Implant Pentru Refuz şi Blazzaj, s-a născut în 6 decembrie 1973 la Sânnicolau Mare şi şi-a început cariera de artist în formaţiile Psycho Pampers şi Atomic Crunch. De-a lungul anilor, „Vita“ s-a făcut remarcat prin energia debordantă pe care o emană de fiecare dată când este pe scenă. Următorul concert „acasă“ al celor de la Implant pentru Refuz va avea loc în 26 mai, la Reflektor Venue, unde băieții vor cânta acustic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.