Tineri drogați găsiți de polițiștii locali pe străzile Timișoarei. Unul dintre ei...

Tineri drogați găsiți de polițiștii locali pe străzile Timișoarei. Unul dintre ei înjura trecătorii

0
DISTRIBUIȚI

Striga la trecători și îi înjura, în timp ce stătea pe o bancă din Complexul Studențesc. Este vorba de un tânăr pe care polițiștii locali aflați în patrulare l-au observat în această ipostază aseară. Tânărul avea un comportament agitat, euforic, motiv pentru care oamenii legii au trecut la legitimarea lui, stabilindu-se că are 22 de ani și este din Timișoara.

“La efectuarea controlului corporal preventiv, asupra acestuia s-a găsit o bucată de hârtie în care se aflau împachetate resturi vegetale de culoare verde-olive, susceptibile a fi din categoria substanțelor psihoactive, despre care a declarat că le-a achiziționat pentru consum propriu.


Au fost întocmite documentele pentru predarea substanțelor și preluarea cazului de către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara în vederea continuării cercetărilor conform Legii 143/2000 actualizată, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri”, transmite Poliția Locală Timișoara, astăzi.

De asemenea, reprezentanții instituției comunică faptul că, în urmă cu câteva zile, polițiștii locali aflați în patrulare pe str. Gării, au observat lângă o spălătorie auto, doi tineri care fumau țigări vizibil confecționate. În urma identificării, s-a stabilit că ambii au 23 de ani și sunt din Timișoara. Asupra unuia dintre tineri s-a găsit un plic din nylon care conținea substanțe susceptibile a fi din categoria celor psihoactive. Și în acest caz s-a luat măsura predării către polițiștii din cadrul Brigazii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.