Traficanți de cannabis, prinși în flagrant de DIICOT în câmpul cu ”iarbă”....

Traficanți de cannabis, prinși în flagrant de DIICOT în câmpul cu ”iarbă”. Ce au descoperit ofițerii la percheziții

2
DISTRIBUIȚI

Doi bărbaţi din vestul ţării care erau specializaţi în cultivarea de cannabis au fost surprinşi în flagrant de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Arad.


Cocan Beniamin şi Cocan Aurelian aveau deja experienţă vastă în cultivarea plantelor ilegale, fiind reţinuţi ieri, chiar atunci când îngrijeau cele 34 de plante de cannabis pe un teren extravilan din apropierea localităţii Târnova din judeţul Arad.

Investigaţiile oamenilor legii au scos la iveală mult mai multe. Nu era singurul teren pe care cei doi îl foloseau pentru a cultiva plantele ilegale. Un alt loc era cel din localitatea Zăbalţ din comuna Ususău, judeţul Arad, unde au cultivat 126 de plante de cannabis.

Percheziţiile efectuate la domiciliile celor doi nu au rămas fără rezultate. Au fost confiscate 17 fire de cannabis aflate în ghivece, care urmau să fie plantate, 1 kilogram de masă vegetală uscată de cannabis, care a rămas din 10 plante cultivate anul trecut de cei doi, respectiv 323 de recipiente care erau folosite pentru soluţiile de întreţienere a culturii de cannabis.

Aurelian şi Beniamin Cocan au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic ilicit de droguri de risc în formă continuată şi urmează să fie prezentaţi Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă.

2 COMENTARII

  1. Asa este d-le Cornel, dar si garda isi face treaba ei si mai cu seama atunci cand este vorba de eventuali concurenti ai celor protejati care vand prin oras pastile si alte cele, …. ! Desi cei doi nu sunt in fapt concurentii nimanui ci poate ca folosesc iarba pt oile lor, fiind si ciobani, sau ma rog, pt a-si mai reduce din plictiseala acolo pastorind oile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.