Tragedie la indigo. Un bărbat și-a ucis soția cu lovituri de ciocan,...

Tragedie la indigo. Un bărbat și-a ucis soția cu lovituri de ciocan, apoi s-a sinucis intrând cu mașina într-un camion

0
DISTRIBUIȚI

O crimă care s-a petrecut în urmă cu câteva zile la Timișoara a avut parte de o la fel de macabră reconstituire. Incidentul care a avut loc astăzi pe DN76, în localitatea Târnava de Criş, a luat o turnură halucinantă. Potrivit specialarad.ro, accidentul a fost de fapt o sinucidere. Înaintea incidentului rutier, bărbatul care a murit, Ionel Pană, şi-ar fi ucis nevasta, pe Nicoleta, care a fost găsită într-o baltă de sânge, fără suflare, în casa sa.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani se afla pe sensul de mers către localitatea Brad și a intrat cu autoturismul, intenționat, într-un camion.


În urma impactului, victima a zburat prin parbriz şi a fost găsită de medici pe carosabil. Medicii au stabilit că prezenta multiple leziuni în zona capului şi a regiunii cervicale. Imediat după ce au auzit cele întâmplate, vecinii s-au dus glonţ la casa acestuia, pentru a o anunţa pe soţia sa. Întrucât nu a răspuns la telefon, aceştia au forţat uşa, moment în care au făcut macabra descoperire.

Femeia era întinsă pe jos, fiind desfigurată de loviturile unui ciocan primite în cap, fiind înjunghiată în inimă, scrie sursa citată anterior. cei doi au un băiat de 8 ani. Anchetatorii urmează să stabilească dacă este vorba de o sinucidere, dar şi ce s-a întâmplat cu persoana găsită fără suflare, în casă.

Acum două zile, un bărbat din Timișoara și-a ucis soția cu mai multe lovituri de cuțit, apoi a încercat să se sinucidă intrând intenționat cu mașina într-un stâlp. În acest caz, autorul crimei a supraviețuit.

Sursa foto: Facebook / ISU Hunedoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.