Un nou episod din scandalul Nicolae Robu – compania Continental, pe tema...

Un nou episod din scandalul Nicolae Robu – compania Continental, pe tema extinderii fabricii de cauciucuri. Ce document a prezentat primarul

0
DISTRIBUIȚI

După ce reprezentanții companiei Continental au anunțat, ieri, pentru PRESSALERT.ro, că au în plan continuarea demersurilor începute deja pentru extinderea sistemelor de tratare a mirosului, fără a vorbi despre extinderea fabricii de cauciucuri, Nicolae Robu a revenit cu o postare, astăzi, pe contul său de Facebook. Astfel, așa cum amenința ieri, primarul Timișoarei a prezentat „dovada” care arată intenția firmei Continental Automotive de a se extinde.

„Iată dovada intenției firmei Continental Anvelope – pagină din documentația atașată cererii de autorizație de construcție depusă la PMT! – de a-și extinde activitatea pe locația actuală, prin construirea unei noi hale în regim parter + un etaj, pe o suprafață la sol de 63 m x 23 m, hală în care, la etajul 1, este prevăzut să se instaleze o linie de șpreiere.


No comment” , a scris Nicolae Robu, pe rețeaua de socializare. Practic, primarul Timișoarei a prezentat prima pagină dintr-un „Memoriu tehnic de arhitectură”.

Vă reamintim că, la sfârșitul săptămânii trecute, Nicolae Robu a lansat un sondaj pe Facebook, prin care îi întreba pe timișoreni dacă sunt de acord cu extinderea fabricii de cauciucuri Continental. Marți, primarul Timișoarei a prezentat rezultatele sondajului, care au arătat că 80% dintre cei peste 10.000 de timișoreni au declarat că nu sunt de acord cu extinderea fabricii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.