Un pasaj circulat din Timișoara, inundat. Unde mai intervin pompierii UPDATE FOTO

Un pasaj circulat din Timișoara, inundat. Unde mai intervin pompierii UPDATE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-537406955">

Ploaia care s-a abătut în acestă dimineaţă asupra judeţului Timiş le dă bătăi de cap autorităţilor. Sunt înregistrate deja trei intervenţii ale pompierilor, în diferite zone, în special din Timișoara, unde canalizarea nu poate face faţă.

O zonă cunoscută ca fiind problematică atunci când sunt averse este cea de pe Calea Şagului, sub pod, acolo unde un autoturism a rămas blocat. Pompierii intervin în zona pasajului cu o motopompă, o autospecială, doi subofiţeri şi un ofiţer.

Alte trei curţi au rămas inundate, două dintre ele fiind în Timişoara. Pompierii intervin pentru scoaterea apei dintr-o gospodărie situată pe strada Lămâiţei, acolo unde au fost deplasaţi doi subofiţeri şi o autospecială, respectiv pe strada Alexandru Balaş, unde au fost cuprinse de ape curtea şi garajul. Problemele sunt înregistrate şi în localitatea Buziaş, pe strada Griviţei, acolo unde în ajutorul celor afectaţi de ploaie intervin doi subofiţeri şi o autospecială.

UPDATE Pe mai multe străzi din Timişoara se intervine în aceste momente. Străzile afectatea sunt Calea Şagului, în special în zona pasajului, strada Alexandru Balaş, strada Dimineţii şi strada Lămâiţei. În Buziaş sunt întâmpinate probleme pe străzile Gării şi Griviţei, dar şi în Giroc, pe strada Zefirului. Se intervine din partea ISU Timiş cu autospeciale de stingere cu apă şi spumă, motopompe şi electropompe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.