”Am zis că îl omor!” Un bărbat prins beat la volan de...

”Am zis că îl omor!” Un bărbat prins beat la volan de polițiști, după o cursă prin oraș, i-a amenințat cu moartea pe agenți VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Incident şocant în trafic, la sfârşitul săptămânii trecute. În centrul acestuia s-a aflat un bărbat beat, care îşi conducea autoturismul pe „interzis”, pe o stradă din Arad, sâmbătă noaptea.

După o scurtă urmărire, şoferul a fost oprit de doi poliţişti de la Biroul Rutier, care, conform aradon.ro, au găsit la volan două persoane, pe șofer şi pe concubina sa.


Luat la întrebări de oamenii legii, bărbatul s-a enervat și chiar i-am amenințat cu moartea pe polițiști.

„Ce cuțit îi dau! Am zis că îl omor, pentru că el m-a lovit!”, astfel a sunat una dintre ameninţările primite de poliţişti, după ce tânărul de 29 de ani a refuzat să se supună alcooltestului. Încătuşat şi dus către maşina de poliţie, scandalagiul i-a ameninţat pe oamenii legii că îi va ucide cu 15 lovituri de cuţit, atât pe ei, cât şi pe ceilalţi membrii ai familiilor. Întâmplarea halucinantă a fost surprinsă cu telefonul mobil.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ultraj. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad au dispus control judiciar pentru 60 de zile pe numele individului care acum este cercetat pentru refuz de probe biologice şi ultraj.

Foto & video: aradon.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.