Accident lângă Timișoara. Două persoane au fost rănite grav, după ce o...

Accident lângă Timișoara. Două persoane au fost rănite grav, după ce o mașină de taxi s-a izbit de o autoutilitară

0
DISTRIBUIȚI

Patru persoane au fost implicate într-un accident rutier, în această dimineață, în apropiere de Timișoara. Un autoturism și o autoutilitară s-au tamponat pe DN 59A, în localitatea Beregsău Mare. Doi bărbați au fost transportați cu răni serioase la Spitalul Municipal Timișoara.

Vina o poartă un taximetrist, care se îndrepta dinspre Cărpiniș, către Timișoara. Aflat într-o curbă la dreapta, bărbatul de 50 de ani nu a încetinit cât era necesar în condițiile în care șoseaua era umedă și ploua torențial, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de o autoutilitară care circula regulamentar.


Șoferii au scăpat fără răni, însă cei doi pasageri din taxi au fost transportați cu ambulanțele la spital.

„Un bărbat de 50 de ani a condus un autoturism pe DN 59A, dinspre Cărpiniș înspre Timișoara, iar la un moment dat, într-o curbă la dreapta, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, carosabil umed și ploaie torențială, pătrunzând pe contrasens și intrând în coliziune cu o autoutilitară ce circula regulemantar din sens opus, condusă de un bărbat de 42 de ani. În urma impactului au rezultat două victime, ambele de sex masculin, de 31 de ani și 34 de ani, pasageri în autoturism. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a transmis Alexandra Petrovici, purtător de cuvânt al IPJ Timiș.

UPDATE Ambele autoturisme, un microbuz marca Volkswagen Crafter, respectiv o Dacia Logan, au fost avariate în urma impactului care a avut loc la Beregsău Mare. Din partea ISU Timiș s-a intervenit la fața locului pentru asigurarea măsurilor PSI cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și șapte subofițeri, respectiv două autospeciale SMURD care i-a transportat pe cei doi răniți la Spitalul Municipal Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.