Accident pe autostrada Arad – Timișoara. Maşină răsturnată după ce s-a izbit...

Accident pe autostrada Arad – Timișoara. Maşină răsturnată după ce s-a izbit de un autocamion, o persoană rănită

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook / Info Trafic jud. Timiş
Un accident rutier a avut loc azi-dimineaţă, pe autostrada A1, între Timişoara şi Arad. Un autoturism şi un autocamion au fost implicate în incidentul soldat cu o victimă, care a suferit răni uşoare.
Şoferul maşinii Dacia Logan se afla pe prima bandă, atunci când a virat la stânga, pe cea de-a doua, însă nu s-a asigurat şi a intrat într-un autocamion, pe care l-a lovit în partea din spate.


A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a scoate de pe carosabil autoturismul avariat. În urma coliziunii o persoană a fost rănită și a primit îngrijiri medicale la faţa locului.

„Conducătorul auto din Logan, se pare că și-a dorit să schimbe direcția de mers de pe banda 1, pe banda 2. Din nefericire a lovit din spate un autocamion care circula pe banda 2. Șoferul din Logan a fost rănit ușor, el fiind transportat la spital pentru investigații suplimentare. Ambilor șoferi le vor fi recoltate probe de sânge. Circulația a fost blocată până la ridicarea autoturismului de pe banda 1. În acest moment circulația a fost reluată”, a declarat Valentin Burtă, șeful biroului Autostrada A 1 Deva – Nădlac, conform aradon.ro.

Circulaţia a fost întreruptă în totalitate pe sensul de mers către Nădlac, în zona localităţii Şagu din judeţul Arad, în urma impactului care a avut loc la kilometrul 532 al autostrăzii A1.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.