Accident pe o șosea din vestul țării. Două persoane au rămas captive...

Accident pe o șosea din vestul țării. Două persoane au rămas captive între fiarele mașinii FOTO UPDATE Un bărbat a murit. Detalii neobișnuite despre incident

0
DISTRIBUIȚI

Un accident rutier a avut loc, aseară, pe DN79A, între localitățile arădene Bocsig și Ineu. Două persoane au fost rănite, scrie aradon.ro.

Două mașini s-au ciocnit pe drumul național, iar ca urmare două persoane dintr-unul dintre autoturisme au rămas înarcerate.

La fața locului au ajuns mai multe echipe de intervenție, printre care una care s-a ocupat de scoaterea victimelor dintre fiarele mașinii. O femeie a fost preluată de către cei de la Serviciul Județean de Ambulanță, cu multiple traume. În mașină se afla și un barbat, aflat în stop cardiorespirator, efectuându-se manevre de resuscitare la fața locului.

Vom reveni cu amănunte.

Foto: aradon.ro

 

UPDATE Una dintre victime, un bărbat de 64 de ani, a murit pe loc, conform constatărilor ulterioare ale echipajelor de salvare, care au reușit să-l scoată din mașină.


De asemenea, mai multe detalii despre accident au ieșit la iveală. Astfel, bărbatul decedat, predicator al unui cult neoprotestant din Sebiș , care circula cu Mercedesul pe Drumul Județean 793 Arad – Moneasa, întorcându-se acasă împreună cu soția de la o onomastică sărbătorită la Hanul Moara cu Noroc, la aproximativ 5 km de la ieșirea din Ineu s-a ciocnit frontal cu un Renault condus de un tânăr din Cuied și care își luase carnetul doar de câteva luni, scrie ghidularadean.ro.

În urma impactului conducătorul Mercedesului, un bărbat de 64 de ani, a murit pe loc, iar soția lui, cu multiple fracturi, după ce a fost extrasă din mașina avariată de către Detașamentul de Descarcerare al ISU Arad, a fost dusă la Spitalul Județean de o Ambulanță.

Șoferul Renault-ului, în care se mai aflau un tânăr și două fete, le-a declarat oamenilor legii că ciocnirea s-a produs din cauză că Mercedes-ul avea faza lungă și asta l-a derutat. Acesta a mai spus că nu-și amintește decât că a simțit impactul și apoi s-a trezit la marginea drumului.

Circulația pe DJ 793 a fost oprită mai bine de două ore, penrru ca Poliția Rutieră să poată face măsurătorile specifice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.