Accident în Timiș. Un bărbat şi fiul său de 15 ani au...

Accident în Timiș. Un bărbat şi fiul său de 15 ani au ajuns la spital, din cauza unui șofer neatent

0
DISTRIBUIȚI

Un accident rutier a avut loc, în această dimineață, pe drumul care leagă Timișoara de Reșița, în urma căruia un bărbat și fiul său de 15 ani au ajuns la spital.


Incidentul s-a petrecut pe DN 58B, între localităţile timişene Birda şi Voiteg.

Vina o poartă un şofer de 36 de ani, care se îndrepta înspre Voiteg. La un moment dat a efectuat o depăşire, însă a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a tamponat cu un autoturism care circula regulamentar. În interiorul acestuia era un bărbat de 44 de ani şi fiul său de 15 ani, ambii răniţi în urma coliziunii.

„Un bărbat în vârstă de 36 de ani a condus un autoturism pe DN 58B, dinspre Birda înspre Voiteg, iar la efectuarea unei depăşiri a pierdut controlul direcţiei de mers şi a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani. În urma impactului au rezultat două victime, respectiv şoferul de 44 de ani şi un minor de 15 ani, pasager în acelaşi autoturism. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis Aurora Voicilă, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.

Ambii au fost transportaţi la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Foto: arhivă

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.