Accident violent în vestul ţării, după ce o maşină a derapat pe...

Accident violent în vestul ţării, după ce o maşină a derapat pe şinele de tramvai. Un bărbat a ajuns la spital FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-27315716">

Un accident grav s-a petrecut, în această dimineață, în vestul ţării, în urma căruia o persoană a rămas prinsă între fiarele maşinii. Două autoturisme s-au ciocnit frontal în zona Triaj din Reşiţa.

Conform reper24.ro, autoturismul marca Volkswagen Polo circula dinspre zona centrală înspre cartierul Govândari şi a derapat pe liniile de tramvai, pătrunzând pe sensul opus de mers, unde s-a izbit de un Renault Megan care circula regulamentar. În urma impactului, un bărbat de 28 de ani a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din Reşiţa, fiind diagnosticat cu politraumatism. La faţa locului au intervenit echipaje ale pompierilor, ambulanţă SMURD, dar şi echipaje ale poliţiei care au încercat să fluidizeze traficul îngreunat.

În urma incidentului coloana de maşini a fost de peste 1,5 kilometri de la locul incidentului, până în zona cartierului Intim.

Sursă foto: reper24.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.