Accident violent în vestul țării. Un bărbat a murit în urma unei...

Accident violent în vestul țării. Un bărbat a murit în urma unei coliziuni dintre o mașină și un microbuz

0
DISTRIBUIȚI

Zi neagră pe şoselele din vestul ţării. Un alt accident rutier a avut loc astăzi în judeţul Arad, în localitatea Voivodeni, în urma căruia unul dintre şoferi şi-a pierdut viaţa, potrivit aradon.ro.

Un autoturism şi o maşină s-au ciocnit violent pe DJ79A, iar un bărbat de 39 de ani a rămas încarcerat între fiarele maşinii, fiind în stare gravă.


Pompierii de la ISU Arad au scos victima dintre fiare, iar medicii au încercat să-l resusciteze la faţa locului, însă victima nu a mai putut fi salvată. „A intervenit echipajul medical al ambulanței de la substația Sebiș. În urma accidentului au rezultat două victime, respectiv șoferii celor două autoturisme. Șoferul din microbuz a suferit o contuzie de umăr, a refuzat tratamentul și transportul la spital. Din păcate, pentru celălalt șofer, care a rămas încarcerat și care era în stop cardio-respirator, nu s-a mai putut face nimic deși echipajul medical a efectuat manevrele de resuscitare. Până la urmă, a fost declarat decesul victimei care va fi transportată la Serviciul Județean de Medicină Legală”, a declarat dr. Mărioara Raveca Nicoară, managerul general al Serviciului Județan de Ambulanță Arad, potrivit sursei citate anterior.

Circulaţia este oprită în ambele sensuri de mers ale DN 79A Vârfurile – Chişineu-Criş, în zona localităţii Voivodeni, transmite Centrul INFOTRAFIC.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.