ACS Poli îşi ştie o parte dintre adversarii din teste. Jucătorii au...

ACS Poli îşi ştie o parte dintre adversarii din teste. Jucătorii au primit o ”interdicție”

0
DISTRIBUIȚI

Lotul lui ACS Poli din presezon s-a ”stabilizat” la mijlocul acestei săptămâni. În plus, Ionel Ganea i-a avut de azi-dimineață la antrenament pe cei doi sârbi care au semnat ieri, Andrej Mrkela și Igor Basic. În schimb, timișorenii nu au încă un antrenor secund oficial iar jucătorii au interzis la interviuri în perioada următoare. Sâmbătă are loc primul joc din perioada de pregătire, unul ”școală” cu FC Chișoda.

O altă absență din angrenajul bănățean e cea a lui Cătălin Doman, mijlocașul e în continuare în vacanță și nu pare interesat să revină la echipă. Mrkela, venit de la Bezanija, și Basic (ex-Sebiș), au făcut joncțiunea cu lotul antrenat de Ionel Ganea. Cum Norbert Niță nu l-a mai însoțit la Timișoara pe fostul internațional, acesta a mai fost ajutat la ședințele de antrenament de Sorin Vlaicu și Petru Țurcaș, antrenori din cadrul clubului, pe lângă Călin Frunză, antrenorul cu portarii al primei echipe.


Singurele absențe astăzi, motivate, au fost cele ale lui Bîrnoi și Cochințu, ocupați cu susținerea unui examen în cadrul BAC-ului. Dintre jucătorii care au plecat, Gabriel Vașvari a semnat cu Sepsi, iar Alexandru Ciucur a semnat azi cu FC Voluntari.

Interesant e că în această perioadă la ACS Poli jucătorii nu au voie să ofere interviuri presei dacă nu au acceptul conducerii. O măsură aflată de la președintele Radu Birlică.

Cantonamentul, bătut în cuie

Timișorenii și-au stabilit definitiv și stagiul centralizat de pregătire. Astfel, echipa va pleca în data de 10 iulie timp de zece zile la Poiana Brașov. În cadrul cantonamentului vor disputa trei amicale. Cel mai important va fi în 13 iulie, cu nou promovata în elită FC Hermannstadt Sibiu. Un alt joc va fi cu Olimpic Râșnov, locul 8 în C1 sezonul trecut, iar un alt adversar de liga a doua sau a treia va fi știut ulterior.

Primul joc de verificare pentru gruparea timișoreană retrogradată din elită va fi peste două zile la baza proprie. Adversarul e modesta FC Chișoda, care a evoluat în Campionatul Municipal (Liga a VI-a) până la finele lunii, jocul va începe sâmbătă, de la ora 10.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.