Adversari din Anglia, Țara Galilor și Franța pentru Timișoara Saracens. Cum arată...

Adversari din Anglia, Țara Galilor și Franța pentru Timișoara Saracens. Cum arată grupa bănățenilor din Challenge Cup, ediția 2018-19

0
DISTRIBUIȚI

Campioana României și-a aflat astăzi adversarii din noua ediție a Cupei Challenge. Timișoara Saracens, care pornește cu ultima șansă, le are ca adversare în grupa A pe Northampton Saints, Clermont Auvergne și Dragons.

Northampton s-a clasat in ediția trecută de campionat pe locul 9 în prima ligă engleză. ASM Clermont Auvergne a ocupat tot locul 9, dar în Top 14, ”elita” din Franța.


Gruparea Dragons, care provine din orașul Newport din Țara Galilor, a fost in sezonul 2017-18 a șasea in conferința B a ligii Pro14, competiție care reunește deopotrivă grupări galeze, irlandeze, italiene, scoțiene și sud-africane. Acestea sunt adversarele bănățenilor după tragerea la sorți de astăzi.

Prima etapă a competiției e programată între 12 și 14 octombrie. Finala competiției, la fel ca cea a Ligii Campionilor, e programată la Newcastle, cea a Challenge Cup se va disputa cu o zi mai devreme, pe 10 mai.

Timișorenii au ajuns din nou în grupele competiției după ce au pierdut barajul cu Heidelberg. Nemții nu au fost însă incluși în competiție deoarece finanțatorul lor e implicat și la Stade Francais. Campioana României va avea avantajul la această ediție de a putea folosi, cu dublă legitimare, și componenți de la alte grupări din SuperLigă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.