Al doilea transfer al verii pentru ASU Politehnica, tot pe ”filiera” lugojeană....

Al doilea transfer al verii pentru ASU Politehnica, tot pe ”filiera” lugojeană. Noua achiziție a mai evoluat pentru alb-violeți

0
DISTRIBUIȚI
Bogdan Nicolescu

”Băieții în ghete” au anunțat astăzi numele celui de-al doilea jucător adus sub comanda noului tehnician, Cosmin Petruescu. La ASU Politehnica revine Bogdan Nicolescu, jucător cu profil defensiv, care, la fel ca Bogdan Bozian, prima achiziție a verii, a fost acontat de la conjudețeana CSM Lugoj.

Nicolescu (28 de ani), al doilea nume confirmat oficial de ASU Poli în această vară la capitolul transferuri de jucători, revine pe ”Știința” după ce a evoluat aici și în returul sezonului 2016-17.


La prima experiență în B a echipei susținute de druckeri acesta a adunat 11 prezențe. După plecarea de la Timișoara el a revenit o scurtă perioadă la Ægir, prima formație din Islanda la care a evoluat. Din a doua jumătate a campionatului trecut a fost componentul lui CSM Lugoj, sub comanda celui care îi va fi tehnician și la ASU Poli.

Cel care poate evolua atât la închidere, cât și în centrul defensivei, a mai activat de-a lungul carierei la Auxerre și CSM Lugoj, ACS Recaș, Ribaroja, Sporting Requena, CD Acero (lultimele trei din igile inferioare din Spania) și Leiknir F (Islanda).

Bogdan Nicolescu e al doilea transfer al verii și totodată al doilea nume adus de ASU Poli de la CSM Lugoj, fosta echipă a noului ei ”principal”. Nu e exclus ca pe ”Știința” să mai ajungă cel puțin un alt jucător care a evoluat în ediția trecută la echipa de pe Timiș în C4.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.