ASU Politehnica a împrumutat doi tineri de perspectivă de la Viitorul. Ambii...

ASU Politehnica a împrumutat doi tineri de perspectivă de la Viitorul. Ambii jucători sunt campioni naționali sub 19 ani

0
DISTRIBUIȚI
Foto: frf.ro

ASU Politehnica își asigură și în următorul sezon poarta cu un junior de la malul mării. De această dată alb-violeții l-au împrumutat din ”curtea Regelui” pe goalkeeperul Rareș Murariu.


Alături de el, pe ”Știința” va evolua un alt tânăr de mare perspectivă de la FC Viitorul, fundașul Raul Vidrăsan. Cei doi sunt campioni naționali U19 și nu sunt străini de loturile naționale de juniori.

Cei doi tineri de 19 ani au fost colegi și la echipa națională sub 18 ani. După Cosmin Dur-Bozoancă, goalkeeper care va evolua în următorul sezon al ”U” Cluj, ASU Poli a împrumutat un alt portar de la Viitorul lui Gică Hagi. De această dată e vorba de longilinul Murariu, care măsoară 1,97 metri! Acesta e văr cu „Fane” Pantilimon, goalkeeperul care a plecat din Banat la Manchester City.

Vidrăsan e o altă completare a lotului ”Băieților în ghete”. El a fost chiar purtătorul banderolei de căpitan a Viitorului U19, câștigătoare a Ligii Elitelor U19, cât și a Supercupei la această categorie de vârstă. Născut la Târgu Mureș acesta poate evolua atât pe postul de fundaș central, cât și la închidere.

Bogdan Bozian, Bogdan Nicolescu (ambii de la CSM Lugoj) și Adrian Bedea (Cetate Deva) sunt celelalte achiziții realizate în această vară de formația susținută financiar de suporterii timișoreni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.