ASU Politehnica își continuă activitatea în mercato. Cine e cel de-al șaselea...

ASU Politehnica își continuă activitatea în mercato. Cine e cel de-al șaselea sosit din această vară

0
DISTRIBUIȚI
Tamas Szasz. Foto: druckeria.ro

Formația susținută financiar de suporteri e cea mai activă trupă timișoreană la capitolul transferuri. ASU Politehnica a anunțat astăzi cel de-al șaselea nume nou pentru ediția 2018-19 a Ligii a II-a. Ultimul venit e Tamas Szasz, un fundaș central în vârstă de 20 de ani care ultima dată a fost sub contract cu Gaz Metan Mediaș.

Szasz s-a născut la Târgu Mureș și a început fotbalul la localnica Juniorul.


Din 2016 a activat la ehipa fanion a orașului, ASA, pentru care a bifat trei jocuri oficiale. El a evoluat cu mureșenii chiar în dubla din semifinalele Cupei Ligii (2016-17) pierdută în fața lui ACS Poli. Din vara lui 2017 a devenit jucătorul Olimpiei Satu Mare, o altă formație dispărută între timp, aici a jucat în șapte partide la nivelul B-ului. Sezonul de primăvară l-a ”prins” la Mediaș, unde a evoluat însă pentru echipa secundă a clubului aflată în Liga a III-a.

Noul fundaș central al ”Băieților în ghete” măsoară 1,87 metri și poate evolua și pe părțile laterale ale defensivei, având calitatea de a putea lovi mingea la fel de bine cu ambele picioare.

ASU Poli s-a mai acoperit în centrul defensivei cu Bogdan Nicolescu și cu Raul Vidrăsan, împrumutat de la Viitorul, jucător care poate evolua și pe postul de închizător. De asemenea, din vechiul lot Bilia și Mera au semnat prelungirea contractelor, deocamdată nu a fost făcut însă un anunț în privința lui Cristian Scutaru. Celelalte achiziții ale verii pentru alb-violeți sunt Bozian (Lugoj), Rareș Murariu (Viitorul, împrumut) și Adrian Bedea (Deva).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.