ASU Politehnica organizează până la urmă și trialuri înainte de reunire. ”Băieții...

ASU Politehnica organizează până la urmă și trialuri înainte de reunire. ”Băieții în ghete” vor mai pierde câteva nume importante

0
DISTRIBUIȚI

Formația alb-violetă susținută și financiar de suporteri a hotărât să organizeze o acțiune de selecție în această săptămână. Decizia a fost luată deoarece numeroși tineri jucători s-au adresat oficialilor lui ASU Politehnica pentru a primi o șansă de a evolua pe ”Știința”. ”Băieții în ghete” au anunțat nu mai puțin de șapte achiziții în ultimele săptămâni, dar vor mai suferi cel puțin două pierderi importante din lotul cu care au încheiat sezonul 2018-19 al Ligii a II-a.

Posibilitatea de a evolua în fața unei galerii adevărate, coroborat cu progresul de anul trecut, au făcut din ASU Poli un club atractiv și pentru jucătorii din colțul opus al țării. ”Ca urmare a numeroaselor solicitări sosite în ultimele săptămâni, Politehnica Timișoara a decis să își deschidă porțile pentru tinerii fotbaliști din Banat și nu numai. În această săptămână, în zilele de miercuri, joi, și vineri (27-29 iunie), toți cei care își doresc să facă parte din „familia” alb-violetă vor fi verificați de antrenorii Antonio Foale și Alin Ionescu. Sesiunile de selecție vor începe zilnic la ora 10:30, la Baza 2 a Politehnicii”, se arată în anunțul clubului.

Cei care doresc să participe la această acțiune se pot înscrie la numărul de telefon 0724.654.387 (Sebastian Novovic).


În cele trei zile, fotbaliștii care participă la sesiunile de selecție trebuie să se prezinte la ora 10.00 la vestiarul de la Baza 2, cu echipament sportiv la ei (ghete, jambiere, short), mai puțin tricou de joc. Reunirea oficială sub comanda noului ”principal” Cosmin Petruescu e programată luni, 2 iulie.

Krausz și Predescu nu mai stau

Pe lângă Carol Taub, Cosmin Dur-Bozoancă (ambii la U Cluj) sau Sorescu (Dinamo), ASU Poli se mai desparte de doi jucători de bază din sezonul trecut. Mijlocașii Raul Krausz și Cornel Predescu nu și-au prelungit înțelegerile cu clubul și vor onora alte oferte. Primul era și foarte greu de ținut, în condițiile în care, conform săptămânalului ”Fotbal vest”, are oferte atât din prima ligă românească, cât și din cea maghiară. Cel din urmă era de așteptat să plece după ce a petrecut un sezon întreg pe Bega, precedentele sale ”aventuri” fiind de doar șase luni. Krausz a fost un jucător constant la alb-violeți, având și trei goluri marcate în cele 33 de apariții pentru timișoreni. Predescu a totalizat tot trei goluri, în 27 de apariții, și s-a remarcat de asemenea prin nu mai puțin de șapte ”assist-uri”.

ASU Poli a prelungit mai multe contracte în această pauză de vară, așteptându-se acum și semnăturile lui Cristian Scutaru și Vasile Nicolae, cel din urmă a fost împrumutat de la Voluntari în primăvară. Până acum șapte nume noi au ajuns la un acord cu ASU Politehnica: Tamas Szasz (Gaz Metan II), Bogdan Nicolescu, Bogdan Bozian (ambii Lugoj), Raul Vidrăsan, Rareș Murariu (ambii Viitorul, împrumutați) și Adrian Bedea (Deva).

În altă ordine de idei, în privința plății amenzii către FRF, după retragerea din meciul cu UTA, suporterii au reușit să strângă până acum circa 11.000 de euro din suma totală de 17.000 cu care clubul a fost sancționat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.