Ce a găsit o femeie din vestul țării într-un langoș cumpărat VIDEO

Ce a găsit o femeie din vestul țării într-un langoș cumpărat VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Foto: happyfoodstube.com

O femeie din localitatea arădeană Sântana a trecut printr-o întâmplare halucinantă, în această dimineață. Tânăra s-a dus la langoșeria PFA Costea Ramona pentru a cumpăra mai mulți langoși, însă a rămas stupefiată când a văzut că într-unul dintre aceștia mișună viermii.

Potrvit site-ului aradon.ro, după ce clienta i-a arătat vânzătoarei larvele, aceasta din urmă ar fi vrut să ia înapoi langoșul, sugerând că problema a apărut din pricina cașcavalului.


În cele din urmă, tânăra a lăsat toți langoșii pe tejghea și a cerut banii înapoi, în timp ce amenința că va anunța Poliția referitor la cele întâmplate.

Imaginile surprinse la langoșeria din centrul orașului Sântana au fost postate pe internet. Protecția Cosumatorului a reacționat în acest caz. Potrivit sursei menționate anterior, Gheorghe Iancu, șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Arad, a declarat că nu a fost primită nicio plângere în urma întâmplării și că instituția s-a autosesizat. La fel a făcut-o și Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.

Totodată, Direcția de Sănătate Publică Arad intervine la rându-i în acest caz și va trimite la fața locului o echipă de inspectori care va face verificări.

Video: Facebook/Florin Colompar

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.