Cei mai buni elevi de la o școală din Timișoara, trimiși în...

Cei mai buni elevi de la o școală din Timișoara, trimiși în tabără la mare. Banii, strânși din donații FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-780512863">

Conducerea unei unități de învățământ din Timișoara îi recompensează și în acest an pe cei mai buni elevi cu tabere gratuite la Marea Neagră. Este vorba de Școala Gimnazială Nr. 30, aflată în zona Soarelui, care, din donații și sponsorizări, a reușit să strângă o sumă de bani suficientă pentru a trimite pe litoralul românesc peste 130 de elevi.

Potrivit reprezentanților unității de învățământ, vor merge în tabără la mare, pentru șapte zile, la Costinești, elevii care au obținut premii la concursurile pe discipline (matematică, limba română, limba engleză, istorie, biologie, IT, chimie), dar și la competițiile cultural-artistice și sportive.

„Astfel, vor pleca în prima serie 73 de elevi, din clasele primare, chiar din această săptămână, iar în a doua serie – 60 de elevi, din gimnaziu, la finele lui august – debutul lui septembrie. Însoțitorii, 30 de dascăli, sunt cei ai căror elevi au mai câștigat un plus de strălucire școlii din zona Soarelui. Toate acestea se datorează donațiilor, sponsorizărilor dinspre părinți și instituțiile unde aceștia lucrează, dar au fost posibile și prin încasarea celor 2% din impozitul pe venit, direcționat spre școală de către părinți, fonduri gestionate de aceștia prin ONG-ul Mlădițe însorite”, a declarat Mihaela Șora, directorul Școlii Gimnaziale Nr. 30 din Timișoara.

Reprezentanții unității de învățământ informează că, în total, au fost premiați, la finalul acestui an școlar, 690 de elevi din cei 1.720 ai școlii. Pe lângă cărțile de lectură, recompensele au constat în căști GTX-310, mini difuzoare Wireless speaker, stilouri și penare Herlitz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.