Cei patru corifei vin cu tandrețuri pentru femei: concert Nicu Alifantis, Alexandru...

Cei patru corifei vin cu tandrețuri pentru femei: concert Nicu Alifantis, Alexandru Andrieș, Mircea Baniciu și Mircea Vintilă la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Cei patru corifei vor cânta la Timișoara

Nimeni nu credea că Alifantis, Andrieş, Baniciu şi Vintilă vor cânta împreună minunatele lor piese al căror diapazon va să fie prietenia. Toţi pentru unul şi unul pentru toţi. Era în 2003 pe 31 martie. Tandreţuri pentru femei cu cei 4 corifei. La Circul Globus Bucureşti. A fost un concert pe care aproape două mii de persoane l-au văzut, l-au auzit.


Alte sute de mii din ţară şi de aiurea s-au simţit şi ei în manej vizionând înregistrările. Prima întrebare la final a fost: „Când are loc următorul spectacol?“

„În anul în curs, un prim spectacol a fost la București pe 23 martie tot la Circ – acum Circul Metropolitan – a fost ziua lui Mircea Vintilă. Ciocu e mitic (accentul se pune pe prima silabă!). În sfânta zi de 31 mai am fost la Sala Polivalentă de la Brăila, de ziua lui Alifantis, că e…La finalul finalului lunii iulie, adică 31, la Timișoara, că e ziua bănățanului Mircea Baniciu ”et rien d’autre”. În octombrie pe 13 vom fi la Brașov pentru a-l serba pe ”vulturul Carpaților”, Alexandru Andrieș. Pe 16 octombrie ne vom întoarce la Circ la București pentru că… mai vorbim!“, spun organizatorii acestui eveniment.

Concertul din Timișoara cu cei patru corifei va avea loc la Filarmonica Banatul pe 31 iulie, de la ora 19.30.

„Pe scurt: la București a fost lume – luminată, la Brăila au venit și cu bărcile la concert! Vă așteptăm la Timișoara. Vă ordon: treceți Bega! Evident, pentru că Bănățanul e cumpătat, trebuie spus că: 1.biletele nu se scumpesc, dar nici nu se ieftinesc.2. și pe scaun și în picioare costă la fel. 3.    biletele, cele de 140 lei, precum și cele de 180 lei se găsesc pe www.entertix.ro, www.myticket.ro, rețeaua hipermarketurilor Carrefour, librăriile Cărturești și la casieria Teatrului Național Timișoara“, au precizat organizatorii acestui concert.

Sursa foto: Facebook / Mircea Baniciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.