„Comorile României”, expoziția care prezintă în imagini cele mai valoroase simboluri ale...

„Comorile României”, expoziția care prezintă în imagini cele mai valoroase simboluri ale țării

0
DISTRIBUIȚI

Marţi, 19 iunie, cu începere de la ora 18.00, la Centrul Multifuncţional Bastion va avea loc vernisajul expoziţiei de fotografie „Comorile României”. Cele 71 de lucrări de artă fotografică realizate de fotograful Ilie Tudorel, unele de mari dimensiuni, reprezintă cele mai valoroase simboluri, monumente sau situri arheologice ale patrimoniului cultural românesc, recunoscute pe plan mondial, pe care artistul şi-a propus să le promoveze în anul Centenar al Marii Uniri de la 1918, pentru a le face cunoscute publicului larg.

Expoziţia este una itinerantă, fiind deja prezentată în muzee şi instituţii de cultură din Transilvania, Maramureş şi Oltenia.

Originar din judeţul Satu Mare, Ilie Tudorel locuieşte în prezent la Baia Mare, este membru al filialei locale a Uniunii Artiştilor Plastici, al Asociaţiei Internaţionale „Euro Foto Art” şi preşedinte al clubului foto-video din cadrul asociaţiei băimărene „Millennium”.


Ilie Tudorel a fost prezent în 82 de expoziţii de artă fotografică, din care 34 personale şi 48 de grup, atât în ţară cât şi în străinătate.

Expoziţia de la Timişoara va putea fi vizitată până în 30 iunie, iar accesul este gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.