Comunitatea artiștilor locali din Timișoara se adună la o nouă ediție a...

Comunitatea artiștilor locali din Timișoara se adună la o nouă ediție a evenimentului Artisans’ Bazaar

0
DISTRIBUIȚI

Preț de două zile, artizanii locali din Timișoara se adună să expună cele mai noi creații handmade, de design vestimentar și accesorii. Evenimentul Artisans’ Bazaar a devenit un punct de reper pentru scena de profil din Timișoara, iar artiștii invitați vor prezenta, ca de fiecare dată, cele mai noi creații, la această ediție fiind vorba de un accent special pus pe creații de vară, fresh și solare.

Cei care vor vizita lumea magică a artizanilor se vor întâlni cu: Sabine, Crafters, Teodora Mot Fashion Designer, Roxi Pota, ArtizAna, Tricoul Inteligent Dunia, Simona Homorodean, Cori Pirvan, Plante de aer by Lady and me, Cusut cu Meşteşug, Nada Stoici, Incolourswetrust by Nona Nones, Valentina Brinzan, FireflyDream, Orfevru, Funky.crafts, Stardust Little Treasures, L u n, anshipi, Sfoară-n Ţară, Deco’s Sara Handmade, Comori din Pod, Creativ Cristina, Abru Shop, Asociatia Trei Compas, Brândușe Angela și Fundația pentru Voi.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 iunie, și duminică, 1 iulie, între orele 11.00 și 22.00 La Căpițe, iar intrarea este liberă.


Artisans’ Bazaar face parte dintr-un demers amplu de coagulare a comunităţii artizanilor locali. Fiecare comunitate are nevoie de vizibilitate pentru a fi valorizată, iar artizanii sunt oamenii care oferă o bucată consistentă de creativitate în spaţiul cultural al oraşului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.