Concerte și petreceri la prima ediție a festivalului de bere artizanală din...

Concerte și petreceri la prima ediție a festivalului de bere artizanală din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Formația Blazzaj va susține un concert la festivalul de beri artizanale din Timișoara

Prima ediție a primului festival de bere artizanală din Timișoara, TmCBF sau Timișoara Craft Beer Festival, se va desfășura în perioada 15-17 iunie 2018 în Parcul Rozelor. Evenimentul va reuni toate berăriile artizanale din România și va încerca să familiarizeze publicul larg cu berea craft produsă local și național.


Datorită caracterului de nișă al publicului consumator, TmCBF este un manifest și o încercare de susținere a micilor producători de bere artizanală.

Evenimentul va fi completat de zona de street food, concerte live cu trupe locale, DJ acts, workshop-uri și întâlniri dintre berari și publicul larg. Organizatorii evenimentului sunt  Bibliotheka & Bereta TM cu susținerea Primăriei Municipiului Timișoara.

Urmărind îndeaproape mișcarea artizanală din România, București și Cluj au punctat deja cel puțin un festival dedicat sau chiar mai multe evenimente separate axate exclusiv pe activitatea berarilor moderni din țară, susținând astfel și producțiile locale. Motorul acestui festival este contactul dintre noii producători de bere și consumatorul modern.

De asemenea, este despre susținerea producătorilor locali, despre artizanat branșat la trendurile actuale sau despre cum Timișoara (și implicit România) poate și trebuie să ajungă pe harta internațională a producătorilor mici și mijlocii de bere artizanală.

La capitolul muzical pe scena festivalului vor fi prezenți Blazzaj, Karpov not Kasparov, The Case, K-lu, Calibro 45, Rapala, Angel Jivcu, Colin Klix & others!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.