Concursul pentru desemnarea managerului celui mai mare spital din vestul României, anulat...

Concursul pentru desemnarea managerului celui mai mare spital din vestul României, anulat din nou

0
DISTRIBUIȚI

spitalul judetean

Surpriză la Spitalul Judeţean Timişoara. Concursul pentru stabilirea celui care va conduce pentru un nou mandat cea mai mare unitate medicală din vestul României a fost din nou amânat. O nouă astfel de procedură nu va avea loc probabil înainte de luna septembrie, dar nimeni nu mai poate fi sigur de ce se va întâmpla după ce concursul a mai fost amânat de câteva ori.

Data de 21 iunie trebuia să aducă testarea celor doi candidaţi care erau în cursa pentru funcţia de manager a Spitalului Judeţean Timişoara.


Atunci era programată proba eliminatorie, dar la concurs nu a fost prezent preşedintele Consiliului de Administraţie al Judeţeanului, exact entitatea care organiza concursul. În aceste condiţii competiţia deschisă a fost anulată, în aceeaşi zi organismul de conducere emiţând ordinul de anulare a competiţiei.

Decizia referitoare la un nou concurs va trebui luată exact de acelaşi Consiliu de Administraţie. Până atunci totul rămâne ca până în prezent, Marius Craina va conduce interimar unitatea sanitară, fiind numit de Ministerul Sănătăţii pe acest post până în septembrie 2018. Proba din aceste zile presupunea analiza dosarelor candidaţilor şi  acordarea calificativului de admis sau respins. Actualul manager a avut postul câştigat în urma unui concurs, după care acesta i-a fost prelungit până la organizarea unui nou concurs. Prima dată acesta trebuia să aibă loc în noiembrie 2017, dar a fost anulat pentru că pe post, legal, mai era Craina. Atunci s-a decis organizarea din nou a procedurii pentru luna iunie în acest an, dar şi de această dată a fost anulat. Având în vedere situaţia existentă, este de aşteptat ca cel puţin până în septembrie, atunci când expiră interimatul actualului manager să nu se discute despre o repetare a procedurii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.