Cum va fi vremea în Banat, în această săptămână. Ultimul anunț al...

Cum va fi vremea în Banat, în această săptămână. Ultimul anunț al meteorologilor

0
DISTRIBUIȚI

soare vreme

Vreme frumoasă în Banat, în următoarele zile. Potrivit meteorologilor, care au realizat o estimare a evoluției valorilor termice până în data de 17 iunie, în această săptămână, temperaturile vor urca ușor, astfel că, în weekend, termometrele vor arăta, în medie 30 – 31 de grade Celsius.

“În prima săptămână, vremea se va încălzi ușor și treptat, astfel că pe 8 și 9 iunie valorile termice maxime vor atinge, în medie, 30…31 de grade.


În timpul nopților, media minimelor va fi cuprinsă între 15 și 17 grade. Începând din 10 iunie, temperaturile diurne vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă din an, oscilând ușor, de la o zi la alta, în jurul maximei de 28 de grade. Nici media valorilor termice nocturne nu va avea variații semnificative, urmând să scadă ușor, de la 15…16 grade în datele de 11 și 12 iunie, spre 13…14 grade în diminețile zilelor de 16 și 17 iunie”, transmite Administrația Națională de Meteorologie.

În ceea ce privește fenomenele specifice instabilității atmosferice, precum averse local însemnate cantitativ, descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină, în Banat se pot semnala oricând până la mijlocul lunii iunie, cu o probabilitate mai ridicată în intervalele 6-8, 9-11 și 13-15 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.