Deputatul liberal Pavel Popescu catalogat ”nemernic” de Robu pentru poziția legată de...

Deputatul liberal Pavel Popescu catalogat ”nemernic” de Robu pentru poziția legată de incendierea mașinii jurnalistului Dragoș Boța. Ce propunere dictatorială a făcut Alin Popoviciu în ședința PNL Timiș

1
DISTRIBUIȚI

Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, a făcut un scandal monstru la ședința de ieri a biroului permanent județean al partidului. Motivul a fost postarea deputatului Pavel Popescu de pe Facebook legată de incendierea mașinii editorului PRESSALERT, Dragoș Boța, parlamentarul susținând că ”este un jurnalist bun de investigații. Mașina lui a fost incendiată, într-un stil mafiot. Istoria ne arată că, în astfel de cazuri, mereu există cineva care se răzbună pe jurnaliștii care își fac treaba cum trebuie”. Vă reamintim că primarul Robu l-a atacat pe editorul șef al PRESSALERT, după ce acesta a invocat investigațiile făcute ca motiv al atacului, ultima fiind cea despre legăturile consilierului  personal al edilului, Ionuț Nasleu, cu lumea interlopă,  afirmând că ”își arată mizerabilitatea și încearcă să se victimizeze”.

Nicolae Robu l-a catalogat pe deputatul Popescu ca fiind ”nemernic” și ”caracter zero” pentru că și-a permis să aibă acest punct de vedere.


Primarul Timișoarei a susținut că este inadmisibilă o astfel de atitudine și că parlamentarul nu ar fi trebuit să scrie asemenea lucruri pe Facebook, au declarat, pentru PRESSALERT.ro, mai multe surse din interiorul PNL Timiș. În sprijinul său a sărit imediat și secretarul general al filialei, Alin Popoviciu, care a început să răcnească și el la deputat, după care s-a plâns că a fost atacat în repetate rânduri de Dragoș Boța, acuzându-l că prin ce a scris face deservicii de imagine partidului, primarului și Timișoarei.  Popoviciu a propus ca biroul permanent județean al PNL Timiș să adopte o decizie ca niciun membru de partid să nu mai meargă la emisiunile PRESSALERT LIVE moderate de Dragoș Boța.

Senatorul Alina Gorghiu a fost prima care a sărit în apărarea lui Pavel Popescu și l-a contrat dur pe Popoviciu, cerându-i, printre altele, să nu mai folosească un ”limbaj suburban”. Deputatul Ben Oni Ardelean a fost, de asemenea, împotriva propunerii lui Popoviciu și a spus că partidul nu își poate permite să lipsească de pe oricare platformă de discuții și ”dacă ești politician adevărat te duci la cei care te critică mai tare”. Deputatul Marilen Pirtea a susținut că el nu mai merge la PRESSALERT LIVE, dar că nu se poate opune ca alți colegi ai săi să meargă. Vă reamintim că în ultima emisiune la care a participat Pirtea a refuzat să răspundă la întrebarea dacă este sau nu mason.

Cum au mai fost și alți liberali din BPJ care au sărit în apărarea lui Pavel Popescu și s-au pronunțat împotriva ideii tandemului Popoviciu – Robu, s-a renunțat la ideea acelei hotărâri de instituire a embargo-ului împotriva PRESSALERT.

 

1 COMENTARIU

  1. Nu trebuie sa se straduiasca nici un jurnalist sa-i faca deservicii primarului, si le face el, cu prisosinta, impreuna cu cohorta de nulitati din politica si administratie care-l inconjoara si-i canta in struna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.