Deputatul PNL Pavel Popescu: „Guvernul PSD&ALDE cheltuie în neștire din banii pe...

Deputatul PNL Pavel Popescu: „Guvernul PSD&ALDE cheltuie în neștire din banii pe care va trebui să îi plătească până și strănepoții noștri” (P)

0
DISTRIBUIȚI

Deficitul bugetar al țării este o problemă, chiar dacă ministrul de Finanțe a îndrăznit, de la tribuna parlamentară, să pretindă că toate merg strună, avertizează deputatul PNL Pavel Popescu – membru al Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci.

„Ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici a avut tupeul să spună că moțiunea simplă, care l-a vizat, este o acțiune politicianistă. A încercat să zugrăvească cu roz situația dezastruoasă a economiei României, pe care o girează prin deciziile pe care la ia Guvernul din care face parte.


Nu doar noi, cei din PNL, atragem atenția că ne îndreptăm spre dezastru. Trag semnale de alarmă cei din mediul privat și alte voci care au competență în acest domeniu. Cei de la PSD trebuie să fie conștienți că românii s-au săturat de minciuni”, a declarat parlamentarul liberal.

Trendul în statele Uniunii Europene este de scădere a deficitelor bugetare, în timp ce România riscă să depășească anul acesta ținta de 3%, avertizează deputatul PNL Pavel Popescu.

„Datele arată că autoritățile au cheltuit mai mult decât au încasat. Guvernul a ajuns să se împrumute masiv, la prețuri mari. Cât despre investiții nu cred că prea putem vorbi, acestea există doar în declarații politicianiste, nu și în realitate. Oricât ar încerca cei de la PSD&ALDE să spună că în România curge doar lapte și miere, românii au observat că sunt doar gogorițe. NU sacrificați creşterea economică pe termen lung pentru a supravieţui pe termen scurt! Românii nu vă permit asta. Deci nu îi ignorați!”, a mai declarat deputatul liberal Pavel Popescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.