Deputatul PNL Pavel Popescu: Guvernul PSD&ALDE îi sărăcește tot mai mult pe...

Deputatul PNL Pavel Popescu: Guvernul PSD&ALDE îi sărăcește tot mai mult pe români! Inflația a urcat la cel mai mare nivel din ultimii 5 ani! (P)

0
DISTRIBUIȚI

Rata anuală a inflației a urcat la cel mai mare nivel din ultimii 5 ani, după ce mărfurile alimentare, nealimentare și serviciile s-au scumpit. Buzunarele românilor sunt din ce în ce mai goale din cauza politicilor girate de Guvernul PSD&ALDE, atrage atenția deputatul PNL Pavel Popescu.

„Institutul Național de Statistică a anunțat că preţurile de consum în luna mai 2018 comparativ cu luna mai 2017 au crescut cu 5,4%.


Prețurile cresc de la o lună la alta, fapt care ne arată că dezastrul girat de cei de la Putere este iminent. Din păcate, cetățenii sunt cei care suportă consecințele, muncesc mai mult ca să își permită să trăiască la fel”, a declarat deputatul liberal – membru al Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci.

Românii încep să trăiască din ce în ce mai rău și mulți își fac griji pentru ziua de mâine, avertizează deputatul Pavel Popescu.

”Creșterile prețurilor cauzate de inflație sunt la alimente de bază, pe care orice român le consumă. În loc ca cei de la guvernare să se preocupe de aceste probleme, care sunt foarte importante pentru orice familie din țară, cei de la PSD&ALDE luptă cu himere inventate, ca să îi țină pe cetățeni într-o stare de panică și teroare. Așa nu se mai poate! Românii s-au săturat de minciunile voastre, s-au săturat ca voi să agonisiți cât mai mult, în timp ce ei stau cu burțile goale. De aceea îmi doresc să cred că parlamentarii vor cântări bine toate aceste lucruri și vor vota moțiunea de cenzură a PNL, ca acest Guvern dezastruos să plece acasă”, a mai declarat deputatul Pavel Popescu.