Descoperire macabră în vestul țării: femeie de 85 de ani, moartă într-o...

Descoperire macabră în vestul țării: femeie de 85 de ani, moartă într-o fântână

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1785349586">

Sfârșit tragic pentru o femeie în vârstă de 85 de ani. Ieri, echipajul de căutare – salvare din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Arad a fost solicitat în cartierul Gai, din orașul Arad, pentru a scoate o persoană dintr-o fântână.

“La intervenţie s-a deplasat un echipaj format din cinci salvatori, dar, din păcate, persoana, femeie, 85 ani, era decedată. A fost scoasă la suprafaţă dintr-o fântână de aproximativ opt metri cu o lamă de apă de doi metri”, arată ISU Arad.

Tot ieri, salvatorii din județul Arad au avut mult de muncă. Aceștia au intervenit pentru căutarea unei persoane rătăcite în pădure în zona Moneasa, stingerea unui incendiu la un autoturism în localitatea Almaş şi a unui depozit de îngrăşământ în aer liber la o fermă în localitatea Cuied.

De asemenea, ISU Arad informează că, în ultimele cinci zile, au fost efectuate 75 de misiuni de intervenții, dintre care șapte pentru stingerea unor incendii, unul fiind la un autoturism, iar 59 cu modulele SMURD, dintre care patru la accidente rutiere.

Foto: ISU Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.