Doi bărbați dați în urmărire, prinși de polițiștii de frontieră

Doi bărbați dați în urmărire, prinși de polițiștii de frontieră

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au depistat două persoane din România pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, respectiv european de arestare.

În data de 19.06.2018, în jurul orei 07.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră cetăţeanul român Florin P., în vârstă de 24 de ani, domiciliat în judeţul Ilfov.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, având de executat o pedeapsă cu închisoarea de 5 ani şi 3 luni.

În data de 18.06.2018, în jurul orei 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră cetăţeanul român Ştefan M., în vârstă de 34 de ani, domiciliat în judeţul Caraş-Severin.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile din Austria, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii.

Persoanele în cauză au fost predate unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.