Două camioane și un autoturism, implicate într-un accident cumplit. Care este starea...

Două camioane și un autoturism, implicate într-un accident cumplit. Care este starea victimelor FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1435219396">

Accident grav în vestul țării. Două autocamioane și un autoturism au fost implicate într-un tampon violent care a avut loc pe DN7, între localitățile Lipova și Milova.

Conform aradon.ro, unul dintre tir-uri se afla în depășirea celuilalt, însă s-au agățat din cauza distanței necorespunzătoare. Victimă colaterală a coliziunii a fost și un autoturism aflat în apropiere, pe șosea. Unul dintre șoferi a rămas încarcerat în cabina tirului, iar pompierii care au intervenit cu modul de descarcerare s-au chinuit preț de câteva minute bune să-l scoată dintre fiarele mijlocului de transport, starea sa de sănătate fiind precară. Ceilalți doi conducători auto implicați în accident nu prezintă răni grave.

„După ce a fost descarcerat, șoferul era conștient, stabil hemodinamic, cu politraumă (posibile fracturi). Pacientul a fost transportat la UPU Arad, de către echipajul SMURD, pentru investigații suplimentare și acordarea îngrijirilor medicale de care are nevoie”, a declarat dr. Mircea Merea, directorul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Arad, potrivt sursei menționate anterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.