Drum județean din Timiș, modernizat în urma unei investiții de aproape 2...

Drum județean din Timiș, modernizat în urma unei investiții de aproape 2 milioane de euro FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1244807728">

Investiție importantă făcută de Consiliul Județean Timiș pentru modernizarea drumului DJ 693B, care face legătura între localitățile Iohanisfeld și Ivanda și care are o lungime de 6,7 kilometri. Potrivit reprezentanților instituției, lucrările sunt realizate în proporție de 90%, termenul de finalizare fiind sfârșitul acestei luni.

Proiectul de asfaltare a drumului județean cuprinde mai multe categorii de lucrări, printre care lucrări de terasamente și structură rutieră, lucrări la podețe, lucrări pentru asigurarea scurgerii apelor și evacuarea apelor de suprafață (șanțuri de pământ), amenajarea intersecțiilor cu drumurile laterale și semnalizare rutieră (borne indicatoare kilometrice, indicatoare de circulație montate pe stâlpi, marcaje rutiere).

„Lucrările sunt în plină desfășurare și se apropie de finalizare. Stadiul fizic al investiției este de aproape 90%, iar constructorul are termen de finalizare a lucrărilor sfârșitul lunii iunie. În prezent se execută amenajarea rigolelor de scurgere a apei pluviale, compactarea stratului final de piatră spartă și asfaltarea unor tronsoane. Această investiție este importantă pentru locuitorii județului pentru că vom asigura o nouă legătură între localități pe un drum reabilitat și la standarde ridicate”, a declarat președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Valoarea totală a lucrărilor, conform contractului, este de 9.094.712,14 lei (inclusiv TVA), fonduri asigurate din bugetul propriu al Consiliului Județean Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.