E oficial, Timișoara va găzdui o rundă preliminară din UEFA Futsal Champions...

E oficial, Timișoara va găzdui o rundă preliminară din UEFA Futsal Champions League. Când își află campioana CS Informatica adversarii

0
DISTRIBUIȚI

CS Informatica Timișoara, campioana României la futsal, a fost aleasă să găzduiască o rundă preliminară din competiția de top continentală, rebranduită Champions League.


Bănățenii vor încerca să se califice în următoarea fază dintr-o grupă de patru echipe. Meciurile se vor desfășura în sala ”Constantin Jude” între 28 august și 2 septembrie.

Informatica a fost aleasă printre gazde, în runda preliminară, alături de grupări precum Mostar (Bosnia), Hohenstein-Ernstthal (Germania) sau Record Bielsko-Biała (Polonia). Bătrâna ”Olimpia” a trecut testul și poate organiza această fază a competiției. Timișorenii sunt astfel avantajați în postura de amfitrioni, dar vor trebui să triumfe într-o grupă cu alte trei formații. Doar locul 1 avansează mai departe.

Campioana României își va afla adversarii pe 5 iulie, când are loc și tragerea la sorți pentru runda principală a competiției care se numea până acum UEFA Futsal Cup. Sunt nouă astfel de mini-turnee preliminare. Informatica e una dintre cele trei grupări complet noi în eurocupe care are rol de gazdă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.