A fost găsit un suspect în cazul atacului cu sticle incendiare la...

A fost găsit un suspect în cazul atacului cu sticle incendiare la sediul PSD din Timișoara. Ce le-a spus polițiștilor

0
DISTRIBUIȚI

 

Polițiștii au identificat un suspect în cazul atacului la sediul PSD din Timișoara, de ieri, când au fost descoperite trei sticle cu combustibil peste drum, iar pe fațadă se vedeau urmele unui atac.

Potrivit IPJ Timiș, atacatorul a fost identificat pe baza amprentelor găsite pe sticle, acestea fiind în baza de date a Poliției.


Este vorba despre un tânăr de 18 ani, originar din Maramureș. Acesta locuia în Timișoara fără forme legale. Tânărul este acum audiat de poliție, iar din primele informații, acesta nu recunoaște că ar fi autorul atacului. El este cercetat penal pentru amenințare, iar polițiștii au extins ancheta pentru a descoperi dacă mai sunt implicate și alte persoane în acest incident.

Poliția a intrat pe fir, ieri, după ce a fost reclamat atacul la sediul PSD. Trei dintre sticlele periculoase au fost găsite lângă pista de biciclete care se află peste drum de sediul social-democraţilor timişeni de pe splaiul Tudor Vladimirescu, iar alte trei chiar pe trotuarul din faţa instituţiei. Conform autorităţilor, două dintre ele chiar au explodat, iar pe peretele exterior sunt vizibile urme în urma incidentului. Atunci când sticlele au explodat nu era nimeni în interiorul clădirii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.