Fostul internațional Ionel Ganea este noul antrenor al echipei ACS Poli Timișoara

Fostul internațional Ionel Ganea este noul antrenor al echipei ACS Poli Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli Timișoara a retrogradat la finalul sezonului în Liga a II-a, însă viața merge mai departe. După ce s-a despărțit de Adrian Neaga, clubul bănățean s-a orientat rapid și a numit un nou antrenor principal, care va avea o misiune dificilă, aceea de a pune la punct un lot pentru sezonul următor.

„Bun venit, Ionel Ganea! Noul antrenor principal al echipei noastre este Ionel Ganea! El va fi ajutat de Norbert Niţă (secund) și Călin Frunză (antrenor cu portarii).


Prezentarea noului staff va avea loc pe 25 iunie, odată cu reunirea lotului. Cantonamentul se va derula între 10 și 20 iulie”, a fost anunțul oficial postat pe pagina de Facebook a ACS Poli.

Ionel Ganea (44 de ani) a adunat, ca jucător, 45 de selecții în echipa națională a României, pentru care a marcat și 19 goluri. A evoluat, pentru un sezon, și pentru Poli Timișoara, în perioada în care echipa era susținută de Marian Iancu. Cariera pe banca tehnică și-a început-o ca „secund” la Dinamo, pregătind apoi din postura de „principal” mai multe echipe din ligile inferioare, printre care Universitatea Cluj sau Rapid București.

Sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.