All Friends Band, concert caritabil și spectacol de teatru „Sânge năvalnic“, la...

All Friends Band, concert caritabil și spectacol de teatru „Sânge năvalnic“, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Luca Dragu, tânărul muzician din All Friends Band, a compus muzica spectacolului Sânge năvalnic

Luca Dragu și David Mihai Popa, doi dintre componenții formației timișorene All Friends Band, au compus muzica de teatru a spectacolului „Sânge năvalnic“ de Nurkan Erpulat si Jens Hillje, care recent a câștigat premiul cel mare al Festivalului de teatru Castana de Aur de la Iași. Ultima reprezentație a acestui spectacol din țara noastră va avea loc mâine, 8 iunie, la Teatrul Merlin, de la ora 19.00.

„Cine nu a văzut încă Verrücktes Blut (n.n. – Sânge năvalnic), vă aștept cu drag la Teatrul Merlin. Va fi ultima reprezentație în Timișoara. Pe 16 iunie plecăm în Croația, la Osijek, unde vom juca pentru ultima dată spectacolul câștigător al Castanei de Aur.


A fost o experiență minunată, lucrul la acest spectacol, și vreau să mulțumesc tuturor oamenilor frumoși care au contribuit la acest proiect, începând cu Isolde Cobet, care ne-a coordonat și ne-a îndrumat ‘artistic’. Le mulțumesc colegilor mei, Alexandra Nedel, Mira El Tara, Flavia-Ioana Lacrama, Maria Morariu, Imbrescu Patrick, Crudu Vlad, Radu Trica, Dragos Manescu, Ana Hancheş, Iulia Maria, Kohl Jacqueline, Ariadna Botorea și Mara Bugarin, a fost o plăcere să lucrez cu voi la repetiții, respectiv, să împart scena cu voi.
Mulțumesc lui David Mihai Popa, cu care am compus muzica, și lui Johnny Kui, pentru ajutorul necondiționat! Mulțumim Teatrul German de Stat Timișoara, lui Lucian Vărșăndan, pentru că ne-ați pus la dispoziție sala, și nu în ultimul rând, mulțumim Iasmina Negru, Laurentiu Pleșa pentru șansa de a juca încă o dată acest spectacol, la Teatrul Merlin. Spectacolul se va juca în limba germană, cu traducere în cască în limba română“, spune Luca Dragu.

Tânăra formație All Friends Band, care recent a cântat în deschiderea recitalului acustic al celor de la Implant pentru Refuz, va susține un concert caritabil duminică, 10 iunie, de la ora 18.00, la Șura, în cadrul unui eveniment la care vor mai cânta și cei de la Blues Doctors. Concertul caritabil organizat de Leo Club All 4 All Timișoara își propune să strângă donații pentru Centrul de Primire în Regim de Urgență Timișoara, la fața locului urmând să fie amenajate urne în acest scop.

Foto: Alin Zelenco

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.