Incendiu puternic în vestul țării. O persoană a murit, alte trei au...

Incendiu puternic în vestul țării. O persoană a murit, alte trei au fost intoxicate cu fum FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Tragedie în Arad, după un incendiu puternic care a avut loc într-un cartier de blocuri. Pompierii au intervenit la înălțime pentru evacuarea persoanelor prinse între flăcările care se manifestau violent, cu mare degajare de fum, la al doilea și al patrulea etaj al blocului.

Din păcate, pentru una dintre acestea nu a mai fost nimic de făcut. Salvatorii au găsit-o fără suflare, în baia apartamentului. Alte 9 persoane au fost evacuate de pompierii Detașamentului Arad, care au intervenit la înălțime cu ajutorul a două autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime. Potrivit ISU Arad, trei dintre acestea au fost transportate la spital cu ușoare intoxicații de fum.

La fața locului s-au deplasat patru echipaje din partea ISU Arad: o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială cu modul de descarcerare, una de intervenție și salvare de la înălțime, o ambulanță SMURD și una din partea SAJ.


Potrivit aradon.ro, focul a izbucnit într-un apartament situat la etajul doi al blocului numărul 8 de pe strada Baladei. Persoana decedată, un bărbat de 66 de ani, a fost găsit în baia apartamentului de unde a izbucnit incendiul. „În apartamentul de la etajul doi, unde a pornit incendiul, a fost găsit un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, decedat. Nu se cunoaște momentan cauza decesului. Echipajele medicale au preluat șapte persoane intoxicate cu fum sau cu atac de panică. Este vorba de trei minori și patru adulți. Rămâne de văzut dacă din cele șapte persoane va fi cineva transportat la spital. Din fericire, niciun pacient nu se află în stare gravă. Fiecare victimă a fost evaluată și stabilizată”, a declarat dr. Mircea Merea, directorul medical al SAJ Arad, potrivit sursei citate anterior.">UPDATE Incendiul s-a produs într-un bloc din cartierul arădean Confecții. Potrivit aradon.ro, focul a izbucnit într-un apartament situat la etajul doi al blocului numărul 8 de pe strada Baladei. Persoana decedată, un bărbat de 66 de ani, a fost găsit în baia apartamentului de unde a izbucnit incendiul.
„În apartamentul de la etajul doi, unde a pornit incendiul, a fost găsit un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, decedat. Nu se cunoaște momentan cauza decesului. Echipajele medicale au preluat șapte persoane intoxicate cu fum sau cu atac de panică. Este vorba de trei minori și patru adulți. Rămâne de văzut dacă din cele șapte persoane va fi cineva transportat la spital. Din fericire, niciun pacient nu se află în stare gravă. Fiecare victimă a fost evaluată și stabilizată”, a declarat dr. Mircea Merea, directorul medical al SAJ Arad, potrivit sursei citate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.