Incident grav în centrul Timișoarei. Un bărbat, rănit după ce s-a împiedicat...

Incident grav în centrul Timișoarei. Un bărbat, rănit după ce s-a împiedicat într-o groapă pe o trecere de pietoni FOTO VIDEO UPDATE Ce spun reprezentanții SDM

4
DISTRIBUIȚI

Un bărbat din Timișoara a ajuns, astăzi, la prânz, la spital după ce s-a împiedicat într-o groapă de dimensiuni medii pe o trecere de pietoni, chiar în centrul orașului. O ambulanță a venit la fața locului și l-a preluat pe bărbat, iar întregul incident a fost filmat de un trecător.

Martorul ne-a povestit că mergea cu mașina, împreună cu soția sa, pe bulevardul Ion C. Brătianu, când au observat o persoană pe jos, pe trecerea de pietoni dinspre Parcul Civic înspre stația de troleibuz. Au ajuns cu mașina acolo și au constatat că era vorba despre un bărbat rănit. Acesta se împiedicase într-o groapă de dimensiuni mici, pe trecerea de pietoni, și a căzut cu fața pe asfalt. O femeie care se afla și ea la fața locului a spus că a fost cât pe ce ca o mașină chiar să-l lovească pe bărbatul rănit. Șoferul și soția acestuia i-au acordat primul ajutor victimei și au sunat la 112.

Medicii de pe ambulanță au constatat că este vorba despre o ruptură de piramidă nazală și l-au transportat pe bărbat la spital.


Unul dintre medici a spus că acesta chiar a avut noroc, pentru că situația ar fi putut fi mult mai gravă dacă se lovea la cap.

UPDATE Reprezentanții Societății de Drumuri Municipale Timișoara ne-au declarat că o echipă va merge pentru a analiza situația și se vor lua măsurile care se impun. (Adriana Mîț)

4 COMENTARII

  1. Timisoara capitala europeana cu fantanele , palmieri si gropi in asfalt.
    Vedeti de cea neica Robulica vrea stadion in Timisoara? Ca sa faca sport toti platitorii de impozite si sa nu se mai impiedice in gropile din asfalt.

  2. dupa mintea primarului unii cetateni ar fi de vina pentru gropile si denivelarile din trotuare.Nu-l cunoasteti? Asata nu are niciodata nicio vina .

  3. Va rog sa mergeti sa vedeti ca la TOATE trecerile de pietoni sunt probleme: gropi pe trotuare, borduri mancate sau sparte, se aduna apa cand ploua (da, cand ploua toate intersectiile au balti minunate la trecerile de pietoni !!! ).
    Dar cine are timp sa-i bage in seama pe pietoni ? Sa fim seriosi, n-au decat sa stea acasa sau sa isi cumoere masina, nu ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.